English Deutsch Français United States 日本語 Español Italiano Portuguese Dansk Suomeksi Svenska Bahasa Indonesia Türkçe Nederlands 中文 Russian Hungary Czech Polish
YRITYSASIANTUNTEMUSTUOTTEETHUOLTOJAKELIJAT TAPAHTUMIA E-GATEE-SHOPHAKU

The Professional Materialographer (TPM)


Courses in materialographic sample preparation

Jo yli 70 vuoden ajan Struers on ollut yksi johtavista yrityksistä materialografian näytteenvalmistuksen alalla. Johtavana materialografian laitteiden toimittajana meille on kertynyt valtava määrä tietoa ja kokemusta, jota haluamme jakaa materialografisten näytteiden valmistuskurssilla.

The Professional Materialographer (TPM-kurssi)
The Professional Materialographer (TPM-kurssi) on intensiivinen kurssi, jossa yhdistyy teoria, käytännön esimerkit ja käytännön harjoittelu Struersin laboratoriossa. Saat olla aktiivisesti mukana kurssilla alusta loppuun ja tutustua koko naytteenvalmistusprosessiin: katkaisuun, muovitukseen, hiontaan, kiillotukseen ja syövytykseen. Lisäksi saat mahdollisuuden valmistaa näytteen omasta materiaalistanne.

TPM Remote
Struersin TPM-kurssi on saatavana myös online-kurssina nimellä TPM Remote. TPM Remote:ssa teoriat käydään läpi online-kurssina esitelmien ja videoiden avulla. Vain käytännön harjoittelu suoritetaan paikan päällä Struersin laboratoriossa (valinnainen).

Rekisteröintiä, klikkaa tästä
   
 

More Information on Struers TPM Courses

   
 

"materialografia" is also known as; metallografia
© 2016 Struers ApS. All rights reserved.