Kvalitets- og miljøchef

Struers søger kvalitets- og miljøchef til nyoprettet stilling

Har du lyst til at være med på vores fortsatte kvalitetsrejse mod et niveau i verdensklasse, hvor du får en central rolle i at sikre kvalitetsbevidsthed i alle funktioner og drive kvalitetsforbedringer på tværs af vores produktportefølje? Så bliv en del af vores globale kvalitetsteam.

Velkommen til Struers
Vores nye kvalitets- og miljøchef bliver en del af et globalt team af kvalitetschefer med reference til vores globale kvalitetschef. Du får tæt samarbejde med den kommende kvalitetschef for vores fabrik i Ostrava, Tjekkiet og QA/QC chefen i Ballerup, der er ansvarlig for leverandørkvalitet. Der vil være enkelte rejsedage ifm. besøg på fabrikken i Tjekkiet.

Lokalt i Danmark får du ansvaret for vores miljøledelsessystem i hovedkvarteret i Ballerup, hvor der er montage af maskiner og produktion af forbrugsvarer certificeret iht. ISO 14001. Vi forestiller os, at du bruger ca. 15% af tiden på miljøopgaverne.

Du motiveres af tværorganisatorisk samarbejde, som du vil få rig lejlighed for, når du fx arbejder tæt sammen omkring fejlanalyser og kvalitetsforbedringer med kollegaer i teknisk support, udviklings- og engineering-funktionerne, supply chain og produktionen. Tilsvarende bliver miljøarbejdet også i tæt samarbejde med kolleager i andre funktioner, hvor laboratorieansvarlige, kemikaliespecialister og produktionsledere findes.

Dine ansvarsområder
I samarbejde med den globale kvalitetschef vil du arbejde med forbedring af vores globale kvalitetsprocesser, og du bliver ansvarlig for implementering af kvalitetsledelsessystemet i Danmark, som er ISO 9001:2015 certificeret. Andre spændende opgaver er:

 • Sikre processen for håndtering, analyse og korrigerende handlinger på kundereklamationer
 • Drive kvalitetsmøder med fokus på reduktion af fejlraten på leverede produkter
 • Interne kvalitets- og miljøaudits; i samarbejde med vores tværorganisatoriske hold af interne auditorer står du i spidsen og skal udarbejde kvalitets- og miljørapportering til brug for ledelsens evaluering
 • Fejlanalyser og prioritering af kvalitetsforbedringer
 • Ansvarlig for vores kalibreringssystem, der dækker begge fabrikker (Ballerup/Ostrava)

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en teoretisk teknisk baggrund som f.eks. ingeniør kombineret med praktisk erfaring fra lignende jobs som kvalitets- og miljøansvarlig.

Derudover er det vigtigt, at du kan imødekomme følgende:

 • Har stærke kommunikationsevner og er god til at præsentere et budskab tilpasset modtagergruppen
 • Vores koncernsprog er engelsk, så du begår dig ubesværet på engelsk både i skrift og tale
 • Vores ledelsessystem er dokumenteret primært på engelsk, og du bliver ansvarlig for nødvendige danske oversættelser
 • Arbejder meget struktureret
 • Er analytisk i din tilgang til opgaveløsning og kan lide at udarbejde statistikker, der danner grundlag for faktabaserede beslutninger
 • Du trives med at gå forrest og motivere dine kollegaer i andre afdelinger
 • Du kan få andre til at tage ansvar, og så er du vedholdende og sørger for at resultater opnås

Om Struers
Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsvarer og ydelser til metallografiske undersøgelser. Med datterselskaber og kontorer i 24 lande og en tilstedeværelse i mere end 50 lande verden over, er Struers en voksende international virksomhed. Vores kunder kommer fra en bred vifte af industrier, såsom bilindustrien, luftfart, elektronik og stål.

Vi er stolte af de tætte kunderelationer, som vi har opbygget verden over med førende industrivirksomheder, prestigefyldte universiteter og respekterede forskningsinstitutioner. Du vil blive en del af vores danske hovedkvarter beliggende i Ballerup, hvor vi er 200+ medarbejdere. Vi sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet, samtidig med at vi arbejder i et uformelt miljø.

Struers ApS er en velkonsolideret virksomhed, der har et stærkt amerikansk moderselskab bag sig.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, tøv ikke med at kontakte Global Quality Manager Irene Bøg Jørgensen på +45 60 14 39 71.

Ansøgning
Send os dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til job@struers.dk. Startdato 1. august, men jobannoncen forbliver åben indtil vi har fundet den bedste kandidat til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.